sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Viikko 22 saldo

  • määrä n.21h
  • uinti 2,45h / 9700m
  • pyörä 13h / 390km
  • juoksu 4,45h / 55km
  • core 20 min
  • joogaa
Kuten näkyy viikko on mennyt aurinkoa ottaessa ja virvokkeita nauttiessa:) Joo aurinkoa on tullut otettua  pyörän selässä ja juoksubaanalla.Rasitukselta viikko oli kovin koko kevään aikana,näin olin
suunitellut ja se toteutui hyvin.Tähän loppui loppui toinen kahden viikon jakso build-jaksoa.Ensi viikko mennään kevyesti ja sen jälkeen vielä viimeinen kova kahden viikon rutistus.Vaikka viikko oli kova,tuntuu keho paremmalta kuin koko keväänä.Tietysti väsymyksen huomaa,mutta jollain tavalla kovat harjoitukset ovat vaikuttaneet ja olo on hyvä.Varmasti harjoitusrytmityksen muutos teki myös hyvää.Tällä teholla/määrällä en pystyisi kolmea kovaa viikko vetämään läpi,tiltti tulisi.

Jos jotain harjoituksia viikon varrelta ottaa esiin,niin maanantaina ajoin pitkän pyörälenkin (n.147km)
josta ajoin 4h 0,79% teholla FTP:stä (IF 0,79) ja käyrä pysyi tasaisena koko ajan eli ei ruvennut watit laskemaan eikä syke nousemaan. Pohjat on pyörällä hyvällä mallilla.Juosten tein keskiviikkona nopeusharjoituksen,jossa muutama 150m ja 200m vetoa reippaasti ja pääsarjana 6x50m täysiä.
Tämä teki hyvää jaloille ja kuten aiemmin kirjoitin täytyy yrittää pitää joka toinen viikko ohjelmassa,ettei olematon nopeus katoa kokonaan:) Lisäksi tuli pyörällä ja juosten pari kovempaa tempoharjoitusta.

Ensiviikko siis mennään kevyesti ja lauantaina onkin ensimmäinen kisa Nurmijärvellä,sprintti SM.Tiedossa tuskaa sillä en todellakaan kestä hyvin näitä "hapokkaita" pika-kisoja,mutta harjoitusmielessä ne ovat hyviä.Yksin ei pysty rutistamaan lähellekkään sitä mitä näissä kisoissa saa itsestään irti.Kova harjoitus,piste.

Luin viikolla netistä artikkelin,jossa syöpään kuollut äti oli jättänyt pojilleen tekstin,jossa on ohjeita elämän varrelle.Siinä oli jokaiselle varmasti ajattelemisen aihetta,minuun ainakin tämä kolahti niin paljon,että tein tietokoneelleni taustakuvan näistä ohjeista.Valokuva,johon tekstin upotin,on omani.Toivottavasti nämä antavat myös teille ajattelemisen aihetta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti