sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Viikko 18 treenit

  • määrä n.19h
  • uinti 2,45h / 10600m
  • pyörä 10,50h / 308km
  • juoksu 4,40h / 54km
  • kahvakuula,core / 1h
  • + joogaa
Tällä viikolla siirryin Build-jaksolle.Harjoituksiin tuli hieman tehoa lisää,määrän pysyessä suunilleen samana, kuin edellisellä jaksolla.Ryhmityksen pudotin 2:1 eli 2 kovaa viikkoa ja yksi kevyt,tarkoituksena varmistella palautuminen.Ikä alkaa vaikuttaa palautumiseen,joten parempi varmistaa näin.

Uinnissa tein kolme harjoitusta.Kerran pidempiä vetoja (5x300m) reippaasti ja kerran lyhyempiä.
 (10x100) Satasen vedot menee siinä 1,18-1,20 vauhtia 1,35 lähdöllä.Nopeudessa on tietenkin parantamisen varaa,mutta kestävyys on kyllä hyvällä mallilla.

Pyörällä tein pari pitkää PK lenkkiä ja pari vauhdikkaampaa harjoitusta.Peruskestävyys on hyvällä
mallilla, VK alueella on tekemistä.Tosin minun tehoharjoittelu on aika "kesyä" verrattuna kunnon kierroskoneisiin,kun sykkeiden käydessä anaerobisella kynnyksellä rupeaa silmissäni sumenemaan:)Täytyy vain tähdätä pidemmille matkoille,sopii minun keholle paremmin.

Juoksu oli tällä viikolla vaikeaa.Viime viikonlopun 1/2 maratonilla oikea pohje kramppasi ja haittasi harjoituksia jonkin verran.Sain kuitenkin keskiviikkona tehtyä pitkän lenkin. (20km)Tasaisella pohje oli ihan ok,mutta ylämäessä tuntui heti "jämähtävän".Loppuviikosta se rupesi aukeamaan ja sainkin tehtyä kunnolla yhden vetoharjoituksen.Vauhti ei ole kova,mutta onhan se mennyt vuoden aikana eteenpäin,se riittää.

Kahvakuulaa ja corea vedin yhden tunnin setin.Joogassa tulee myös paljon keskivartaloa vahvistavia liikkeitä,joten se omalta osaltaan auttaa myös keskikehon vahvistamista.Joogaa tuli tehtyä n.2,5h viikon aikana.

Tästä kohti uutta viikkoa,voimia harjoituksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti