sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Mökkeilyä ja SM-sprinttiä

Pari viikkoa on vierähtänyt edellisestä päivityksestä.Aika on mennyt nopeasti,kun pääsi aloittamaan harjoittelua pari viikkoa sitten.Yllättävän hyvin olenkin päässyt takaisin ns. normaaliin rytmiin.Olo on ollut hyvä ja näkökentän kaventumiseen on niin hyvin tottunut,että olen pyöräillyt jo ihan normaalisti.Välillä kyllä hieman säikähtää,kun vasemmalta tuleva auto ilmestyy yhtäkkiä näkökenttään.Ylipäätänsä olen onnellinen,kun pystyn liikkumaan.Sairaalasta kotiin palattuani aloin kävellä aamuisin ja nyt olen tehnyt saman juosten.Siihen on kyllä jäänyt pahasti koukkuun.Sängystä ylös,lasi vettä ja 7-8km aamulenkki.Pari päivää sitten tein jo saman hieman pidempänä.Energiapatukka+lasi vettä ja siitä 2h lenkki.Mukana oli kaksi 2dl juomapulloa vettä.Energian kanssa ei ollut mitään ongelmaa,rasva-aineenvaihdunta toimii kyllä loistavasti.


Toissa viikonloppu meni Saimaalla Katjan kanssa mökillä.Mielettömän rentouttava viikonloppu upeissa maisemissa.Vesi oli aika jäätävää 12-14C. Katja kävi pari kertaa pienen lenkin uimassa,itse katsoin parhaimmaksi passata vielä.


Eilinen menikin Himoksella sprinttimatkojen SM-kisoissa huoltajan ominaisuudessa.Oli kiva seurata sivusta seurakaverien kisaamista.Katjan tiesin olevankin hyvässä kunnossa ja en epäillyt hänen onnistumistaan ja vauhtejaan hetkeäkään,toisin kuin hän itse:)Hienosti hän olikin omassa sarjassaan hopealla.

Susanna oli mukana yleisessä sarjassa ja ensimmäisessä peesivapaa kisassaan.Yleisen sarjan 7. on mielestäni loisto aloitus SM-kisassa.Olen päässyt seuraamaan hänen harjoitteluaan läheltä ja hänestä kuullaan vielä.Tässä tytössä riittää potentiaalia!


Tapasin Himoksella myös sattumalta entisen valmentajani Kontturin Vesan.Vuoden -93 jälkeen olen kerran törmännyt nopeasti häneen.Nyt oli mahtava tavata ja jutella kunnolla pitkästä aikaa.Ajatuksemme harjoittelusta on samankaltaiset.Hän jo miltei lupautui ensi kesänä tulevan mukaan kisa karkeloihin...pistetään pikkasen painetta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti