lauantai 1. maaliskuuta 2014

Flunssaa ja joogaa

Jottei aina vaan hehkutettaisi menoa ja kehuttaisi reipasta kehitystä niin nyt on aika ottaa takapakkia.Viime päivityksen jälkeen on meno ollut hieman tukkoisempaa.Tammikuu loppupuoli oli aika vaikeaa treenata,ehkä suurin syy oli korvien välissä ja siitä mentäessä helmikuuhun ei tilanne parantunut yhtään.Koko helmikuu on mennyt sairastaessa,ensin kurkkukipu,joka vie äänen pariksi viikoksi ja laski yleiskuntoa alaspäin.Sen jälkeen kunnon flunssa jatkoi sairastelu putkea.Harjoittelin kyllä helmikuun jollain tasolla,kunnes kunnon flunssan tultua jouduin vetämään jarrut totaalisesti päälle muutamaksi päiväksi.Vaikeinta on saada taottua itselle päähän milloin on syytä pysähtyä,kun on hyvä harjoitus draivi päällä.Kun sen sain tehtyä niin olo helpottui huomattavasti henkisesti ja pääsi eroon turhasta suorittamisesta.Jollain tavalla tämä pysähdys oli juuri sitä mitä tarvitsin,jonkinlainen herätys,joka on vienyt minut taas tasapainoisempaan suuntaan.Olen nyt pikkuhiljaa saanut harjoituksissa nautinnon tunteen takaisin ja se oli juuri mitä kaipasin.Pois turhasta puskemisesta ja suorittamisesta.
Löysin uudelleen ashtanga jooga harjoituksen ja sitä kautta olen pystynyt myös saamaan tämän kadoksisssa olleen tasapainon takaisin elämään. Tein jopa ensimmäisen kerran kolmeen vuoteen koko ashtanga 1.sarjan ja se tuntui aika mahtavalta.Nyt olen tehnyt joogaharjoituksen useamman kerran viikossa säännöllisesti.

Joten oikeastaan,kun tarkemmin olen asiaa ajatellut niin parasta mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan on tämä sairastelu putki.Se ravisti minut hereille,sai uudelleen tuntemaan harjoittelun tuoman tunteen,löysin uudelleen joogan ja itseni.Joten ehkä meidän pitäisi havahtua joskus ja miettiä miksi sairastumme,onko se aina niin huono asia vai onko tarkoitus herätellä meitä ajattelemaan ehkä....jotain.
1 kommentti:

  1. Tismalleen on samat ajatukset flunssan ja pakkolevon suhteen. Huippujuttu! Etenkin kun vielä muistaisi tämän seuraavan flunssan kohdalla, ja nauttisi siitäkin ajasta. Ja siis muutenkin, huviksihan tätä tehdään. Tsemppiä treeneihin!

    VastaaPoista