sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Musta tulee urheilija

Syksyn harjoittelu kuviot ovat saaneet aivan uudenlaisen sykkeen,kun aloitin yhteistyön Katjan kanssa.Hänen ajatuksiaan voit lukea blogista: Katjan ryhmä treenaa. Ensimmäiset kaksi viikkoa on takana ja tuntuu todella tehokkaalta. Harjoittelu on selvästi saanut erilaista tempoa ja on monipuolisempaa kuin aiemmin.Juuri sitä mitä olen kaivannut,mutta en itse saanut aikaiseksi toteuttaa.Omat harjoitukseni olivat monasti liian tasapaksuja,ärsykkeen muutos oli liian vähäistä.Toisaalta on hyvä,että tuli pari vuotta tehtyä matalatehoisesti määrää,nyt pitäisi pohjat olla paremmassa kunnossa ja kestää hieman kovempitehoistakin harjoitusta.Kaikinpuolin positiivinen fiilis päällä uusien kuvioiden myötä.

Uinnissa pääpaino on ollut tekniikka harjoituksissa sopivasti voimaa unohtamatta.Perjantaina pidetyn yhteistreenin uinnin jäljiltä on olkapäät kipeät ja teimme "vain" tekniikkaharjoituksen,joten jotain on mennyt perille,kun yritin korjata käden asentoa vedossa.Löytyi uusia lihaksia olkapäästä,auts:)

Juoksuharjoituksissa on ollut potkua aivan uudella tavalla.Perjantain yhteisharjoituksessa teimme loikkaharjoituksen,erittäin tehokkaan,jalat olivat vielä tänäänkin hieman hellät.Kuitenkin positiivinen palaute tuli  heti,kun tein tänään pitkää yhdistelmä harjoitusta (treineri+juoksu) niin jalat tuntuivat pk-vauhdissa paljon kimmoisimmilta kuin aiemmin!Oli oikeastaan aika makeeta juosta,vaikka oli reipas treineri-sessio alla.
Pyöräilyssä pääpaino on lajinomaisissa voimaharjoituksissa ja minullahan tämä tarkoittaa treinerin päällä vääntämistä,kuitenkin maltillisesti vielä tässä vaiheessa.Lisäksi olen tehnyt lihaskuntoharjoittelua l. omalla painolla.

Tälläisellä kuvioilla on lähtenyt harjoittelu uuteen kauteen liikkeelle.Parhaiten varmasti mennyttä kaksiviikkoista kuvaa palaute,jonka annoin Karille,kun hän kyseli miten harjoittelu on sujunut: "Katja yrittää tehdä musta oikeasti urheilijaa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti